Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2020 ÖSYS ile Üniversitemize Yerleşen ve Elektronik Kayıt Yapan Öğrencilerin Belge Teslim Tarihleri

2020 ÖSYS ile Üniversitemize Yerleşen ve Elektronik Kayıt Yapan Öğrencilerin Belge Teslim Tarihleri

2020 ÖSYS ile Üniversitemize Yerleşen ve Elektronik Kayıt Yapan öğrencilerin gerekli belge teslim tarihleri 08.09.2020 tarihli senato kararına göre online eğitime geçilmesi nedeniyle değiştirilmiştir.

Elektronik kaydı gerçekleştirilen öğrenciler 01 Mart 2021 - 02 Nisan 2021 tarihleri arasında yerkleştikleri birimlere gelerek aynı yerde açılacak olan öğrenci kayıt bürolarından "kayıt zarflarını" alacaklardır. Kayıt zarfının ön yüzü doldurularak kayıt olduklarını gösterir E-Devlet'ten almış oldukları barkodlu çıktıyı kayıt için istenen tüm belgeler ile birlikte, kayıt zarfının içine koyarak kayıt masasına gitmeleri gerekmektedir. Evraklarını eksiksiz teslim ederek kayıt olduğuna dair imza atan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır. Belgelerini eksik getirenler ya da belirtilen tarihlerde belgelerini teslim etmeyen öğrenciler ile öğrenim ücretini yatırmayan öğrenciler, öğrencilik haklarından yararlanamayacaklardır.

Elekronik kayıt yapan öğrencilerimize önemle duyurulur...

GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. 2020 ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı).

3. Aday ek puandan yararlanarak yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır.)

4. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

5. Kimlik fotokopisi.

6. Elektronik kayıt yapanlar için kayıt olduklarını gösterir barkodlu çıktı.