İş Sağlığı Sertifika Programı (Staj yapacak öğrenciler için zorunlu eğitim programıdır.)

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

(İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ)

31.10.2016 tarih ve 11 sayılı üniversitemiz senato kararı gereği, staj yapacak üniversitemiz öğrencilerine yönelik 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ve ilgili yönetmelikler kapsamında gerçekleştirilecek temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi sonucunda alınacak sertifikaların staj başvuru belgelerine eklenmesi zorunludur. Dolayısıyla staj yapacak öğrencilerimizin bu konuda düzenlenecek eğitime katılımı zorunludur.

Bu kapsamda; daha önce temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi almamış ve sertifikası olmayan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde eğitimlere katılarak sertifikalarını almalıdırlar. Eğitime katılacak öğrencilerimizin yüksekokulumuz idari mali işler bürosuna (1.-2.-3. Eğitim için  03 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar) kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

1. EĞİTİM

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ

TARİH : 8 MAYIS 2017 PAZARTESİ VE 9 MAYIS 2017 SALI GÜNLERİ, GÜNLÜK 8 SAAT’LİK EĞİTİM İLE 16 SAAT SERTİFİKA PROGRAMI

SAAT : 09:00

2. EĞİTİM

HAKLA İLİŞKİLER VE TANITIM VE HAKLA İLİŞKİLER VE TANITIM (İ.Ö.)

TARİH : 13 MAYIS 2017 CUMARTESİ, 8 SAAT’LİK SERTİFİKA PROGRAMI

SAAT : 11:00

3. EĞİTİM

İŞLETME YÖNETİMİ, İŞLETME YÖNETİMİ (İ.Ö.) VE DIŞ TİCARET

TARİH : 14 MAYIS 2017 PAZAR GÜNÜ,  8 SAAT’LİK SERTİFİKA PROGRAMI

SAAT : 09:00

YER : ÇOMÜ- GÖKÇEADA MYO ÇOK AMAÇLI SALON

NOT: 2016 YILINDA YÜKSEKOKULUMUZDAN ALINAN İŞ SAĞLIĞI SERTİFİKALARI İŞLETME YÖNETİMİ, HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM VE DIŞ TİCARET PROGRAMLARINDA GEÇERLİDİR. TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI 16 SAATLİK EĞİTİME KATILMAK ZORUNDADIR.  BU PROGRAM İÇİN GEÇEN YIL ALINAN 8 SAATLİK SERTİFİKALAR YENİ YASAL DÜZENLEMELERLE GEÇERLİLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR.