İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Eğitimi

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKA EĞİTİMİ

(Staja Gitmeden Önce Zorunlu)

Üniversitemiz ''Meslek Yüksekokulları Öğrencilerinin İşyerlerindeki Eğitim, Uygulama ve Staj Yönergesi''ne göre öğrencilerimizin özel sektör, kamu sektörü veya sivil toplum kuruluşlarında 30 iş günü staj yapma zorunluluğu kapsamında; öğrencilerimizin staja gitmeden önce yasa gereği ''ISG Belgesi'' eğitimini almaları gerekmektedir.

Üniversitemizden gelen eğitmenlerin vereceği sertifika programına öğrencilerimizin staja gitmeden önce katılımı zorunludur. İşverenin talep etmesi durumunda İş Sağlığı Güvenliği Eğitim Sertifikası bulunmayan öğrencilerin staja kabul edilmeme riski bulunmaktadır.

Bu konu ile ilgili sertifika programı 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde (Cumartesi-Pazar) 8 saat üzerinden toplam 16 saat olarak Çok Amaçlı Sinema Salonunda verilecek ve katılan öğrencilere sertifikaları teslim edilecektir.