İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

(İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ)

31.10.2016 tarih ve 11 sayılı üniversitemiz senato kararı gereği, staj yapacak üniversitemiz öğrencilerine yönelik 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ve ilgili yönetmelikler kapsamında gerçekleştirilecek temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi sonucunda alınacak sertifikaların staj başvuru belgelerine eklenmesi zorunludur. Dolayısıyla staj yapacak öğrencilerimizin bu konuda düzenlenecek eğitime katılımı zorunludur.

Bu kapsamda; daha önce temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi almamış ve sertifikası olmayan öğrencilerimiz aşağıda belirtilen gün ve saatlerde eğitimlere katılarak sertifikalarını almalıdırlar. Eğitime katılacak öğrencilerimizin Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna (06 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 17:00'a kadar) kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

GÜNLÜK 8 SAATLİK EĞİTİM İLE 16 SAAT SERTİFİKA PROGRAMI:

TARİH : 9-10 ARALIK 2017 CUMARTESİ-PAZAR

SAAT : 09:00