Sevgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi-Gökçeada Meslek Yüksekokulu Mezunları,

Üniversitemiz Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından büyük bir heyecanla hayata geçirdiğimiz "Mezun İletişim Sistemi"ni sizlere tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

Bu sistemle birlikte, ÇOMÜ'nün köklü ve saygın mezunlar ailesinin bir parçası olarak, sizlerle daha güçlü ve kalıcı bir bağ kurmayı amaçlıyoruz.

Mezun İletişim Sistemi'nin sunduğu imkanlar:

- Duyurular: Eğitim programları, burslar, etkinlikler ve daha birçok duyuruya tek bir platform üzerinden ulaşabilirsiniz.

- Fakülte İletişimi: Mezun olduğunuz fakülteyle ihtiyaç duyduğunuz her konuda iletişim kurabilirsiniz.

- Kariyer Fırsatları: İş dünyası ve kamu kurumlarından gelen güncel iş ilanlarına ve staj imkanlarına erişebilirsiniz.

- Mentorluk Programı: Tecrübeli ÇOMÜ mezunlarından mentorluk alarak kariyerinizde ilerleyebilirsiniz.

- Sosyal Etkinlikler: Mezun buluşmaları, konferanslar, workshoplar gibi çeşitli sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.

- Alumni Derneği: ÇOMÜ Mezunlar Derneği'ne üye olarak, üniversitemizle ve diğer mezunlarla daha da yakın ilişkiler kurabilirsiniz.

Sevgili ÇOMÜ Mezunları, sizleri "Mezun İletişim Sistemi"ne kayıt olarak, üniversitemizle ve birbirinizle olan bağlarınızı güçlendirmeye davet ediyoruz.

ÇOMÜ'nün her zaman kalbinizde özel bir yeri olacağını biliyoruz. Bu platform aracılığıyla, bu özel bağı daha da sağlamlaştırmak ve sizlere en iyi şekilde hizmet sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Mezun İletişim Sistemi'ne https://mis.comu.edu.tr adresini ziyaret ederek katılabilirsiniz.