Yabancı Dil II Dersi Online Arasınav İşleyişine Yönelik Bilgilendirme.

2019-2020 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ONLINE VİZE SINAV İŞLEYİŞİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME

1. 2019-20 Akademik Yılı Bahar Dönemi Zorunlu Yabancı Dil II Sınavı 22 Nisan 2020 saat 13:30 da gerçekleştirilecektir.

2. 13-17 Nisan haftası dersine girdiğiniz Öğretim Elemanının Microsoft Teams üzerinden açmış olduğu ortak Sınav ekibine vereceği kod ( 1xye0n6 ile katılmanız gerekmektedir.

3. Online sınava hem Bilgisayar hem de Cep telefonlarından katılmak mümkün olacaktır.

4. Sınırlı interneti olanlar Teams üzerinden ortak sınav ekibindeki toplantıya katılmadan (fazla internet verisi kullanmadan) sadece sağ üst köşedeki sınav linkini tıklayarak sınava katılabileceklerdir.

5. Sınava bilgisayardan katılacaklar için sınav gününden bir gün önce (21.04.2020 Salı) oluşturulan ortak sınav ekibinde sınav formunuzun sağ üst köşesindeki sekmeler kısmında “Doldur/Vize Sınavı” Formunun bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Yoksa Öğretim Görevlisine danışınız.

6. Sınava telefondan katılacaklar sınav gününden bir gün önce (21.04.2020 Salı) oluşturulan ortak online sınav ekibinde GENEL/GENERAL e tıklayarak ardından sağ üst köşede bulunan DİĞER/MORE butonuna basıp “Doldur/Vize Sınavı/Fill/Vize Sınavı” Formunun bulunup bulunmadığını kontrol ediniz. Yoksa Öğretim Görevlisine danışınız.

7. Sınav tam olarak 13:30 da başlayıp 14:00 te sona erecektir. Online Sınav linkine daha önce basarsanız açılmayacaktır. Sistemden çıkıp tam 13:30 da tekrar girmeniz gerekmektedir.

8. ÇOK ÖNEMLİ: Cevaplarınızın saat 14:00’dan önce Sınavın sonunda bulunan “GÖNDER” butonuna basarak gönderilmesi gerekmektedir!

AKSİ TAKDİRDE SİSTEM OTOMATİK OLARAK KAPANACAK VE CEVAPLARINIZ DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Online Sınav Öğrenci Bilgilendirme Fotoğraflı Anlatım.pdf