Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müzik Kulübü tarafından düzenlenen konser öğrencileri coşturdu.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müzik Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen konserde, Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin müzik dolu dakikalar yaşadılar.

Aytuğ Zilifli’nin baterist, Işık Pala’nın gitarist, Eray Ankay'ın elektro gitarda, Ecem Özcan, Furkan Yüksel ve Onur Gül’ün vokalist olarak görev yaptığı, ışıkta Azize Burçin Sayan’ın yer aldığı, Aleyna Özdemir ve Hasan İnce’nin de sahne çalışmalarındaki desteği ile gerçekleşen konsere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Gökçeada Öğrenci Topluluğu’ndan sorumlu Öğr. Gör. Gülay Keskin 2017’nin bitmesine sayılı günler kala ve güz yarıyılı final sınavlarından hemen önce düzenlenen konserin öğrencilere büyük moral desteği sağladığını ifade etti.