Gökçeada MYO'da Organ Bağışı Semineri

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Yüksekokulumuz öğrencilerine kampanya planlaması dersi kapsamında ''PAYLAŞTIKÇA YAŞAT'' adlı organ bağışı konulu seminer düzenledi. Seminer Çanakkale İl Organ Bağışı Koordinatörü Uzm.Dr. Azem Ülkü tarafından verildi. Seminer programı içerisinde Gökçeada İlçe Müftüsü Haydar Hüyük organ bağışının dini boyutunu anlattı. Seminerde çocuklarının organlarını bağışlayan bir aile ve organ nakli olan bir hasta bağış sürecinde hissettiklerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar. Seminer sonunda Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Öğr.Gör. Ayşe Bozdağ Ateş ve öğrencilerine çalışmaları ve duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

36-dypv-r1.jpg
36-dypv-r2.jpg