"Hedefim Sensin", Gökçeadalılarla buluştu.

'Hedefim Sensin', Gökçeadalılarla buluştu.

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ’ın üstlendiği, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can, Hakan Salınmış ve Hande Dane’nin diğer önemli rolleri paylaştığı “Hedefim Sensin” filmi Gökçeadalı sinemaseverlerle buluştu.

Gökçeada ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen ve 30 Kasım tarihinde vizyona giren, “Hedefim Sensin” filmini, Gökçeada’da her yaştan sinemasever, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda ücretsiz izledi. Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin, GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, Gökçeada MYO Müdürü Öğr. Erkan Bil, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Cahit Akkaya 'Hedefim Sensin' filmini Gökçeadalılar’la birlikte izledi.

GESTAŞ tarafından, filmi izlemeye gelen Gökçeadalılar’a patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi. 8 - 9 Aralık tarihlerinde saat 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 21.00'de ücretsiz olarak gösterilen “Hedefin Sensin” filmini 2 binden fazla Gökçeadalı’nın izlediği tahmin ediliyor.

Gökçeada’da ilk kez gerçekleştirilen bu etkinlikte Gökçeada’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine özel seans düzenlendi. 8 Aralık Cumartesi günü saat 23.00’de Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda eğitim gören öğrenciler için ücretsiz gösterim yapıldı.