Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Gökçeada'da İncelemelerde Bulundu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü (ÇOMÜ) Prof. Dr. Yücel Acer, Gökçeada'da yapımı planlanan Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun yeni binaları ile ilgili inceleme ve temaslarda bulundu.

Rektör Acer, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i ziyaret ederek  ilgili yüksekokul müdürleri ile birlikte toplantı yaptı. Toplantının ardından yeni yüksekokul binalarının yapılacağı alanları yerinde inceleyerek yüksekokullardaki öğretim elemanları ve öğrenciler ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyareti esnasında Rektör Acer Adaların önemine değinerek "Gökçeada'da yılllardır kronikleşmiş sorunları tek tek hızlıca çözüyoruz. Gökçeada Meslek Yüksekokulu'ndaki ısınma ve elektrik sorunu yeni ısınma sistemi ve jeneratör tertibatı ile çözüldü. Bölgeye yatırımlarımız devam ediyor. Gökçeada Meslek Yüksekokulu'nun yeni binasını önümüzdeki yılın yatırım planına koyduk. Ayrıca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun da yeni binasının yapımı hayırsever işadamı Zafer Karadeniz tarafından kısa zamanda tamamlanacak." dedi .

Rektör Acer'e ziyaret ve incelemeleri esnasında Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil,  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel eşlik etti.