Yüksekokul Müdürümüz GESTAŞ Genel Koordinatörünü Yücel ATALAY'ı Makamında Ziyaret Etti.

Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Hüseyin ERKUL, GESTAŞ Genel Koordinatörü Yücel ATALAY'ı makamında ziyaret ederek Yüksekokulumuza yapmış olduğu hizmetler ve katkılardan dolayı plaket verdi.

49-synj-r1.jpg

Sayın Yücel ATALAY 1997-2003 yıllarında Yüksekokulumuzda Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Akademisyenliğinin yanında Yüksekokulumuzda  Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2004 Yerel seçimleri nedeniyle Yüksekokokulumuzdan istifa ederek 2004-2007 yıllarında Gökçeada Belediyesi meclis üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde bulundu. 2007-2014 yıllarında Gökçeada Belediye Başkanlığını yaptı. 2014 yılından itibaren GESTAŞ Genel Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.