Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Meslek Yüksekokulu'nun 2015-2016 Akademik Yılı mezuniyet töreni, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla Gökçeada Amfi Tiyatrosun'da yapıldı. Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mirza Tokpunar, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Mendeş, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Mehmet Çavuşoğlu, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Fatih Kana, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mesut Erbaş, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Gökhan Erbağ, Yrd.Doç.Dr. İsmail Erşan, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Cüneyt Erenoğlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Bülent Kaya ile çok sayıda akademisyen, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektör temsilcileri, öğrenciler ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene ilgi oldukça yüksekti.

     Coşku içerisinde geçen törende konuşan Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör. Erkan Bil konuşmalarında: ''Ancak iyi yetişmiş bir gençlik 2023 hedefine odaklanmış güçlü bir Türkiye'nin vazgeçilmez dinamiği olacaktır. İşte bu noktada üniversiteler toplumun kalkınma motorları olarak büyük öneme sahiptirler. Ülkemizin yüce ideallerine ulaşmasının en temel kaynağı düşünen, sorgulayan, ahlaklı, inançlı ve çalışkan gençlerdir. Sevgili gençler, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta Güçlü Türkiye'nin inşasında birçok görevler alacaksınız. O yüzden öncelikle kendinize güvenin; devletinize güvenin; Yüce Milletinize güvenin. Destanların yazıldığı bu topraklarda öğrenim gördünüz. Bunun hakkını vereceğinize eminim. Bu yüce millete ve tüm insanlığa hizmet etmek için sizlerden yegane beklentimiz; hangi görevde olursanız olun ''Asım'ın Neslini yetiştirmede öncü olmanızdır'' dedi.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mirza Tokpunar da yaptığı konuşmada, eğitimlerini Yüksekokulumuzda en iyi şekilde tamamlayan öğrencilere, sağlık, mutluluk ve iş yaşamında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından sırayla başarı belgelerini alan öğrenciler, keplerini hep birlikte havaya fırlatarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Tören, Yüksekokulumuzun öğrencilere ve ailelerine verdiği iftar programı ve ikramlarla devam etti.

34-ovpt-r1.jpg

34-ovpt-r2.jpg

34-ovpt-r3.jpg

34-ovpt-r4.jpg

34-ovpt-r5.jpg

34-ovpt-r6.jpg

34-ovpt-r7.jpg

34-ovpt-r8.jpg

34-ovpt-r9.jpg

34-ovpt-r10.jpg

34-ovpt-r11.jpg

34-ovpt-r12.jpg

34-ovpt-r13.jpg

34-ovpt-r14.jpg

34-ovpt-r15.jpg

34-ovpt-r16.jpg