2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

GÖKÇEADA MYO 2016-2017 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

2016-2017 MEZUNLARI GÖKÇEADA MYO’NA VE GÖKÇEADA’YA VEDA ETTİ.

Gökçeada MYO öğrencileri 10.06.2017 tarihinde yapılan mezuniyet töreniyle Gökçeada’ya ve Gökçeada MYO’na veda ettiler.

Tören başta Gökçeada Kaymakamı Sayın Muhittin Gürel olmak üzere akademisyenler, öğrenciler, veliler ve ada halkının yüksek katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gökçeada MYO Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çavuşoğlu’nun konuşmaları ile tören başlamıştır.

Gökçeada Kaymakamı Sayın Muhittin Gürel’in dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgelerini vermesiyle devam etmiştir. Öğrencilerin mezuniyet belgelerini almasının ardından törene iftar etkinliğiyle devam edilmiştir.

İftar etkinliğinden sonra Gökçeada MYO Müzik Topluluğu tarafından muhteşem konser organizasyonu gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin göstermiş olduğu performans tüm konuklar tarafından beğeniyle karşılanmıştır.

Gökçeada MYO olarak tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir yaşam dileriz.