Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2017-2018 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı 14 Eylül 2017 Perşembe günü öğretim elemanlarının katımıyla Yüksekokulumuz Kütüphanesi’nde yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil’in başkanlığında yapılan toplantıda 2017-2018 Akademik Yılı hedefleri, akademik personelin performansını olumsuz etkileyen sorunların giderilmesi, ders dışı etkinliklerin planlanması başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü.

Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil Akademik Kurul Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada “ Geçen yıl Yüksekokulun fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya dönük projelere ağırlık verdik. Bu eğitim-öğretim döneminde ise öğrenci beklentilerine önem ve öncelik veren bir tutum içinde olacağız” dedi.

Başarılı bir üniversite eğitim için kongre, sempozyum gibi akademik amaçlı toplantıların yanı sıra, doğa, kültür ve çeşitli sosyal alanlara yönelik aktivitelerin yapılmasının önemine dikkat çeken Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erken Bil, “Bu eğitim-öğretim yılının gerek akademik gerekse aktivitelerin çeşitliliği bakımından son yılların en başarılı akademik yılı olarak anılacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.