Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni.

Gökçeada’ya coşkulu veda!

Gökçeada’da Mezuniyet Sevinci

Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılını başarıyla tamamlayan ve mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni 8 Mayıs Cuma günü Gökçeada Amfi Tiyatro’da coşkuyla kutlandı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından düzenlenen mezuniyet törenine, Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Çavuşoğlu, Gökçeada Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi temsilen Mustafa Tarcan ve Bahar Celali’nin, 2017 - 2018 akademik yılı mezunları adına yaptığı konuşmalarla başlayan mezuniyet töreni, öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle devam etti.

Gökçeada Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil törende yaptığı konuşmada, “Üniversitemiz eğitim-öğretim, bilimsel çalışma ve araştırmada evrensel kriterler ve etik değerleri benimsemiş, toplum yararını ve memnuniyetini ilke edinen bir misyonu üstlenmiştir. Bu misyonumuzla, eleştirel düşünebilen, mesleki yeterliliğe sahip, yaşam boyu öğrenme felsefesiyle donatılmış, yeni bilgiler üreten, uygulayan ve bunları yayan bireyler yetiştirmeyi; bilimsel ve sanatsal alanlarda uluslararası düzeyde rekabet etmeyi amaç edindik.” dedi.

Yüksekokulumuzun eğitim programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerimize başarı belgelerinin verilmesinin ardından sıra ‘kep atma’ya geldiğinde, havaya fırlatılan kepler, töreni görsel bir şölene dönüştürdü.

2017 – 2018 akademik yılı mezuniyet töreni Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan müzik topluluğunun konseriyle sona erdi. Işık Pala, Ecem Özcan, Furkan Yüksel, Onur Gül, Eray Ankay ve Oğuz Kartal, müzik ve şarkılarıyla törene katılanlara unutulmaz bir gece yaşattılar.