Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Programı 04.10.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Programı 04.10.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2018 - 2019 Akademik Yılı Oryantasyon Toplantısı 4 Ekim 2018 Perşembe günü Gökçeada Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Dış Ticaret Programlarında eğitime yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerinin Meslek Yüksekokulumuza daha kısa sürede uyum sağlayabilmesi için düzenlenen toplantıda Yüksekokul bünyesinde yer alan çeşitli birimler, bu birimlerde verilen hizmetler, çeşitli eğitim uygulamaları ve ders dışı etkinlikler hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgi verildi.

Yüksekokulumuzun tanıtımı Öğr.Gör.  Gülay KESKİN, Gökçeada'nın Tanıtımı Öğr.Gör. Emre Can AKIN ve öğrenci işleri ile ilgili konular ve hizmet standarlarımızla ilgili bilgiler Yüksekokul Sekreter Vekilimiz Erol KAYMAK tarafından öğrencilerimize sunuldu. Bölüm başkanlarımız tarafından Yüksekokuldaki bölümlerimizin tanıtımı yapıldı.

Türkiye'nin en batı noktasında yer alan Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nu tercih eden öğrencilerimize teşekkür eden Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör. Erkan BİL, kaliteli bir eğitim kadar kaliteli bir sosyal yaşamın da önemine dikkat çekti. Akademik ve idari birimlerde iyi yetişmiş ve deneyimli kadrolara sahip olduğumuzu belirten Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör. Erkan BİL, “ Sevgili öğrenciler; sizleri müzik, tiyatro, dans gibi sanat dalları, futbol, voleybol, hentbol gibi geleneksel sporlar ve tracking, hiking gibi doğa sporlarında faaliyet göstermek için oluşturulacak öğrenci topluluklarına ve diğer sosyal ve kültürel aktivitelere aktif olarak katılmaya davet ediyorum. 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum ” dedi.

Öğrencilerin dersler dışındaki isteklerine göre, dış ticaret paket programı için (Evrim Yazılım Sertifikası), İngilizce ve bilgisayar sertifika programlarının dönem içerininde açılması planlandı. Öğrencilerimizin yeteneklerine göre çeşitli branşlarda spor programları, tiyatro gösterileri, konser ve doğa yürüyüşleri üzerine etkilnlikler kararlaştırıldı. Eğitim personeli bulunması durumunda öğrencilerimize saksafon, piyano gibi kursların açılması üzerinde duruldu.