Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2018 - 2019 eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi.

2018 - 2019 eğitim öğretim faaliyetleri değerlendirildi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2018 – 2019 Akademik Kurul Toplantısı 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirildi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Bil’in başkanlık ettiği toplantıya, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri ve Dış Ticaret Bölüm Başkanları ile eğitim - öğretimde görevlendirilen öğretim elemanları katıldı.

Eğitim - öğretim uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda ilgili birimlerce hazırlanmış dönem içi faaliyet raporları değerlendirilmiş, kurum içi bilimsel etkinliği artırmaya yönelik daha verimli çalışmalar yapılması ve sonuçların gelecek akademik kurulda sunulması kararlaştırılmıştır.

Bölüm başkanlarından ve öğretim elamanlarından kendi bölümleriyle ilgili daha verimli çalışma yapmalarını isteyen Gökçeada Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Bil, “Sürekli gelişen sanayi artık dördüncü evrede! ‘Endüstri 4.0’ olarak adlandırılan bu hızlı dönüşüm süreci tüm kurumları etkilediği gibi eğitim kurumlarını da derinden etkilemektedir. Bizlerin görevi bu dönüşüme uyum sağlamak ve bu değişimin gerektirdiği değişiklikleri yapmaktır. “ dedi.

Akademik Kurul Toplantısı’nın ardından yüksekokul idari personeliyle de bir araya gelen Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Bil, idari personelden çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.