Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

2018’e coşkulu veda…

2018’e coşkulu veda…

Gökçeada Meslek Yüksekokulu (GMYO) ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) öğrencileri tarafından 21 Aralık 2018 Cuma günü sahnelenen ‘Olduğu Kadar Olmadığı Kader’ aldı tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Zilan Gündoğdu’nun yönetmen, Azize Burçin Sayan’ın yönetmen yardımcılığını yaptığı oyunun sahne amirliğini ise Şevket Sefa üstlendi.

Murat Kepez yazdığı 2 perdelik oyununda görev alan Elif Nur Aslan, Melihşah Karşıt, Furkan Özel, Oğulcan Alpa, Ecem Ergün, Damla Çabuk, Ahmet Onur Gül, Azize Burçin Sayan, Zilan Gündoğdu, Şevket Sefa, Mustafa Altıparmak, Rabia Reyhandalı, Yunus Bektaş sahnedeki performanslarıyla dakikalarca ayakta alkışlandı.

GMYO Çok Amaçlı Salon’da sergilenen oyunun ardından sahneye çıkan sunuculuğunu Suzan Öner’in yaptığı müzik grubunun konseri ise izleyicilerin coşkulu bir gece yaşamasına neden oldu.

Anıl Oğulcan Atsız, Işık Pala, Türkay Tuna’ın gitarist olarak katıldığı, Çağrı Can Uyar’ın sazıyla eşlik ettiği, vokalde Ahmet Onur Gül’ün görev yaptığı konserde solist olarak sahneye çıkan Eda Çetin, Rabia Reyhandalı, Sude Çetimkaya ise şarkılarıyla ve sahne performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.