Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Aman Dikkat!

 

Gökçeada Meslek Yüksekokulu (GMYO), Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY), Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu ve Genç Liderler tarafından 5 Nisan Çarşamba günü sahnelenen ‘Aman Dikkat!’ adlı Tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Murat Kepez tarafından yazılan Şevket Sefa’nın Yönetmenlik koltuğunda oturduğu, A. Onur Gül’ün Yönetmen Yardımcısı olarak görev aldığı Şevval Özbek’in müziklerini düzenlediği, İrem Nur Yıldız’ın ışık düzenini kurduğu oyunun sahne Amirliği görevini ise birçok oyunda görmeye alıştığımız Zilan Gündoğdu üstlendi.

Şevket Sefa, A. Onur Gül, Mustafa Altıparmak, Suzan Öner, Damla Çabuk, Elifnur Aslan, İrem Balcı, Zilan Gündoğdu, Azize Burçin Sayan, Ecem Ergun, Furkan Özel, Oğulcan Alpa, Rabia Reyhandalı, ve Melihşah Karşıt’ın oyuncu olarak görev aldıkları eserde oyuncuların performansları izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Sahne hazırlıkları uzun süredir devam eden ve ilk olarak 5 Nisan Cuma günü Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine kapılarını açan oyun oyunun 6 Nisan Cumartesi günü Gökçeadalı tiyatro severlerle buluştu.