Ege İhracatçı Birlikleri’nden Eğitim Semineri.

Ege İhracatçı Birlikleri’nden eğitim semineri

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından Yüksekokulumuz Dış Ticaret Programı öğrencileri için İhracata Yönelik Devlet Yardımları konulu eğitim programı düzenlendi.

Ege İhracatçı Birlikleri’nde görevli Baki Kaynakgöz ve İlhan Uncu tarafından 1 Haziran Cuma günü Gökçeada Meslek Yüksek Okulu Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde öğrencilere, İhracatçı birliklerinin temel görevleri, Tarımsal Ürünlerde İhracat İadeleri, Navlun Desteği, Sektörel Nitelikli Uluslararası Yurtiçi Fuarların Desteklenmesi, Yurtdışı Fuar Katılımlarının Desteklenmesi, E-ticaret Sitelerine Üyelik Giderlerinin Desteklenmesi, Tasarım Desteği, Yurtdışı Birim Marka ve Tanıtım Faaliyetlerinin Desteklenmesi ve Turquality Desteği konularında ayrıntılı bilgi verildi.