Erasmus Ders Verme Hareketliği

Gökçeada Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Kâhiloğulları Erasmus Ders Verme Harektliliği Programı kapsamında 6-10 Kasım 2023 tarihlerinde Polonya’da bulundu.

Wloclawek şehrinde Wloclawek Devlet Uygulamalı Bilimler Akademisi’nde (PAŃSTWOWA AKADEMIA NAUK STOSOWANYCH WE WŁOCŁAWKU) Erasmus Koordinatörü Małgorzata Waśk ve Uzman Beata Jakubowska ile toplantı yapan Kâhiloğulları, Dr.Karol Rywocki'in derslerine misafir öğretim elemanı olarak katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kâhiloğulları yapılan toplantılarda ve derslerde ülkemizde üniversite eğitimi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hakkında tanıtıcı bilgilere de yer vermiştir. Hocamızı bu kıymetli çalışması dolayısıyla tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.