Evrim Yazılım Danışmanlık firmasından “Dış Ticarette Yazılım İşlemleri” eğitimi.

Evrim Yazılım Danışmanlık firmasından “Dış Ticarette Yazılım İşlemleri” eğitimi

Evrim Yazılım Danışmanlık firmasında görev yapan yazılım uzmanları tarafından 2-3 Haziran tarihlerinde Dış Ticaret Programı öğrencileri için dış ticaret işlemlerinde yazılım programlarının önemi hakkında iki günlük bir eğitim programı düzenlendi.

Gümrük Müşavirliği, Lojistik ve Dış Ticaret Firmaları gibi firmaların hızlı doğru ve güvenilir işlem yapmasını sağlamak üzere kurulan kısa sürede sektörün lider firmalarından biri haline gelen Evrim Yazılım ve Danışmanlık firmasında görev yapan uzmanlar tarafından verilen seminerde öğrencilere İthalat – İhracatta Beyanname Yazımı, Beyannamelerin Gümrüğe Gönderimi ve Cevap Alma ve ilgili bakanlıkça yapılan değişikliklerin sisteme entegrasyonu hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

Evrim Yazılım Danışmanlık firmasında görev yapan Özgür Yavuzcan, Çiğdem Kurt ve Önder Coşut tarafından verilen ve iki gün devam eden semineri başarıyla tamamlayan öğrenciler ise bu alanda gelecekte çalışmak istediklerinde dış ticaret sektörel işlemleri için çok değerli bir “Katılım Sertifikası” nın sahibi oldular.