Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Yüksekokulumuz tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve toplam sekiz takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu namağlup olarak finale yükselen Avengers takımı oldu.

Yüksekokulumuz tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Toplam sekiz takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu namağlup olarak finale yükselen Avengers takımı oldu.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tanju Güdük, “Meslek Yüksekokulumuzda normal eğitim - öğretim uygulamaları yanında konferans, panel gibi bilimsel amaçlı toplantılar, spor turnuvaları gibi farklı etkinlikler de düzenliyoruz. Bu etkinliklerle üniversite ortamını daha cazip hale getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Renkli görüntülerin ve çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuva dokuz gün sürdü. Gökçeada Uygulamalı bilimler Yüksekokulu’nun da yer aldığı, yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin de bir takımla temsil edildiği futbol turnuvası oldukça yoğun ilgi gördü.

Kaliteli bir yaşam için sporun önemine dikkat çekmek için başlatılan "Futbol turnuvası" geleneksel hale getirilerek, her yıl düzenlenmesi planlanıyor.