Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Geleceğin halkla ilişkilercilerini yetiştiriyoruz.

Geleceğin halkla ilişkilercilerini yetiştiriyoruz

Üniversite öğrencilerinin eğitim-öğretim konuları başta olmak üzere, karşılaşacakları sorunların çözümünde yardımcı olmak, öğrencilere rehberlik etmek, mesleki açıdan yönlendirmek ve okul olanakları hakkında bilgilendirmek amacıyla Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı 8 Ekim 2019 Salı günü Gökçeada Meslek Yüksekokulu Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümüne bağlı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen toplantıda eğitim - öğretim faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesi konusu başta olmak üzere, eğitim - öğretimle ilgili sorunların çözümü, öğretim elemanları ile öğrenciler arasında sağlıklı bir iletişim ortamının oluşturulması, ders dışı sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması konularında öğrencilere ayrıntılı bilgi verildi.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı danışmanları ve bölümde ders vermekle görevli öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda ayrıca mezun olmak için alınması gereken zorunlu ve seçmeli dersler, yurtiçi ve yurtdışı eğitim programları, yatay ve dikey geçiş olanakları ve koşulları, çift anadal ve yandal programları ve koşulları, mezuniyet sonrası kariyer, iş olanakları ve çalışma koşulları ile sosyal ve psikolojik rehberlik hizmetleri hakkında öğrencilere kapsamlı bilgi aktarıldı.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Öğr. Rıdvan Varlı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada “Gökçeada Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, öğrencilerine iletişimin temel ilkeleri üzerine kurulmuş güncel bir eğitim sunarak, iletişim, tanıtım, reklam, pazarlama, halkla ilişkiler kavramlarına ve teorilerine hâkim, yeni iletişim teknolojilerini stratejik bir şekilde kullanabilen, bilgisini iş dünyasında her türlü iletişim çalışmasıyla uygulamaya geçirebilecek yeteneğe sahip öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Kısacası geleceğin halkla ilişkilercilerini yetiştiriyoruz“ dedi.