Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ziyareti

Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu yöneticileri 07.11.2023 tarihinde Gökçeada Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni ağırladı. Kooperatif Başkanı İnciser Çelik ve beraberindeki üyeler dış paydaş katılımı olarak gerçekleştirdikleri ziyarette kadınların yönetim, üretim ve işbirliğindeki rolünü değerlendirdi.

Kooperatifte kadın emeğinin ortaya koyduğu çalışmalara, yeni ürün geliştirme ve pazarlama konularındaki akademik bakış açısıyla sağlanacak katkıya değinildi. Kalite güvence ve Dış Paydaşlarla ilişkiler kapsamında ele alınan ziyarette talepler doğrultusunda sağlanacak destek ve geliştirilecek projeler hakkında yeniden toplantı düzenlenmesi kararı alındı.