Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı 12 Temmuz Çarşamba günü öğretim elemanlarının katımıyla Yüksekokulumuz Seminer Salonu’nda yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil’in başkanlığında yapılan toplantıda 2016-2017 Akademik Yılında gerçekleştirilen eğitim - öğretim uygulamaları, ders dışı yapılan sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeye yönelik yapılan aktiviteler başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil Akademik Kurul Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada “ Bu yıl Yüksekokulun fiziki ihtiyaçlarını karşılamaya dönük projelere ağırlık verdik. Önümüzdeki yıl başka akademik çalışmalar olmak üzere, eğitim-öğretim ortamının iyileştirilmesine yönelik tüm çabalara sonuna kadar destek olmaya kararlıyız” dedi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nun fiziki ve teknik altyapısının büyük ölçüde yenilendiğini hatırlatan Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil, “Üniversitemize bağlı birçok birimde yatırım harcamalarının kısıtlandığı bir dönemde Yüksekokulumuza büyük yatırım yapıldı. Rektörümüz Prof.Dr. Yücel Acer, bize her konuda büyük destek sağladı. Kendilerine burada bir kez daha teşekkür etmek isterim” diye konuştu. Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil, Gökçeada Meslek Yüksekokulu’na yeni bir okul binası yapımına yönelik çalışmalara başladıklarını, Rektör Prof.Dr. Yücel Acer’in bu konuda da kendilerine büyük destek olduklarını sözlerine ekledi.

Akademik kurul toplantısının ardından Yüksekokulun idari personeliyle de bir araya gelen Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Erkan Bil, idari personel tarafından yürütülen işlemler ve bunların sonuçları hakkında bilgi aldı.

Her iki toplantı, 2017-2018 Akademik Yılının başta öğrenciler olmak üzere, tüm yüksekokul çalışanları için hayırlı uğurlu olmasını dileyen konuşmalarla sona erdi.

Akademik kurul toplantısında bir araya gelen öğretim elemanlarımız, 2017-2018 Akademik Yılında yükseköğrenimde daha iyi sonuç elde edebilmek için var gücüyle çalışacaklarını mesajını verdiler.

Yüksekokul idari personeliyle bir araya gelen Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, personel in iş tatminin artırılmasına yönelik bir yönetim politikası izlediklerini söyledi.