Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çanakkale Huzurevi’ni ziyaret etti.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çanakkale Huzurevi’ni ziyaret etti

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topululuğu’nun Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı ziyaret duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ulaş Mert Karadaş, Fatma Nur Avşar ve Mine Yılmaz tarafından planlanan ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu Başkanı Ramazan Çıkrıkçı ve Genç Liderler Topluluğu Başkanı Mustafa Tarcan’ın girişimleri ile hayata geçirilen proje kapsamında 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyaret huzurevinde kalan yaşlılara çiçekler verilmesiyle başladı.

Yüksekokulumuz müzik kulübünde görev yapan Orhan Mutlu ve Oğuz Kartal’ın türkülerine huzurevinde kalan yaşlıların da eşlik etmesiyle duygu dolu bir atmosferde devam eden ziyaret, kalpleri acıtan veda konuşmalarıyla sona erdi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu’ndan yapılan açıklamada, 60 yaş ve üzerindeki muhtaç yaşlıları korumak, bakmak, sosyal, psikolojik ve fiziksel gereksinimlerini karşılamak, sürekli bakıma ve rehabilitasyona gereksinim duyanlara bakım ve rehabilitasyon hizmeti vermekle görevli ve yükümlü olan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerinine önümüzdeki dönemlerde de bu tür ziyaretler yapılacağı bildirildi.