Gökçeada’da konser coşkusu!

Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen konser öğrencileri coşturdu! Sevilen müzik gurubunun konseriyle öğrenciler doyasıya eğlendi…

Gökçeada Meslek Yüksekokulu (GMYO) ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY) Müzik Topluluğu tarafından GMYO Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen konser coşku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Basgitarda Işık Pala’nın, elektrogitarda Türkay Tuna’nın, akustik gitar ve vokalde Sude Çetinkaya’nın görev aldığı, Rabia Reyhandallı’nın vokal olarak göz doldurduğu, Bateri koltuğunda ise Erkan Kaya’nın oturduğu konsere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Gökçeada Öğrenci Topluluğu’ndan sorumlu Öğr. Gör. Gülay Keskin, 2018 - 2019 Eğitim – Öğretim yılının son günü olan 17 Mayıs Cuma günü düzenlenen konserin final sınavları öncesi öğrencilere büyük moral desteği sağladığın ifade etti.