GÜZ YARIYILI AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 21 Aralık 2023 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. M. İlker Gülcemal, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülay Keskin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülay Keskin’in okulumuz hakkındaki konuşmasının ardından, ÇOMÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav “Üniversitemiz Kalite ve Araştırma Politikası” sunumu ile bilimsel araştırmalar ve projelerin amaçlarına değindi. Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ise konuşmasında üniversitemizin son dönemde edindiği başarıların görünür hale gelmesinin önemli olduğunu ve tüm akademisyenlerin katkı sağlayacağı bütünsel çalışmaların yapılması gerektiğini vurguladı.