İŞKUR'un faaliyetleri Kariyer Planlama dersleri kapsamında öğrencilerimize tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarımızın Kariyer Planlama dersleri kapsamında, 26 Aralık 2023 tarihinde Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR'un faaliyetlerinin tanıtıldığı bir sunum yapıldı. Sunum İş ve Meslek Danışmanı Sibel ŞENGÜN tarafından çevrimçi olarak gerçekleştirildi. ŞENGÜN sunumunda İŞKUR'un genel faaliyetleri, neden İŞKUR'a üye olunmalı, üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar, staj, mesleki yönelim test bataryası ve iş kulübü ve meslek danışmanlığı faaliyetlerini öğrencilerimizle paylaştı. Sunum  soru cevap bölümüyle sona erdi.