Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Oryantasyon Toplantısı (16.10.2023)

Oryantasyon Toplantısı

Oryantasyon Haftası kapsamında online takip edilen genel oryantasyon toplantısının ardından yeni kayıt olan öğrencilere yönelik birim oryantasyon toplantısı 16.10.2023 tarihinde düzenlendi. Öğrencilerimizin Gökçeada’da yaşama ve yüksekokulumuza uyumunu kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen toplantı, Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Gülay Keskin’in öğrencilere üniversite ve eğitim konularındaki konuşmasıyla başladı. Müdür yardımcısı Öğr.Gör. Ayşe Bozdağ Ateş öğrencilerin sosyal kültürel etkinlikleri konularında bilgiler paylaştı.

 

Toplantının ikinci oturumuna bölüm oryantasyon toplantılarının düzenlenmesiyle devam edildi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerine Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Hakan Genç, tercih ettikleri bölümün özelliklerini, eğitim öğretim yönetmeliğini, staj ve kariyer fırsatları ile teknik konularda yaşanacak sorunlara çözüm önerilerini aktardı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerine oryantasyon toplantısında Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Coşkun Kayabalı hitap etti. Turizm sektörünün aradığı vasıflarda donanımlı, kendini yetiştiren bireyler olmanın ve çok yönlü düşünebilmenin gelecekte kariyer fırsatları yaratacağına değinilen toplantıda öğrencilere bölüme özgü diğer bilgiler aktarıldı. Soruların yanıtlanması ile sona eren etkinlikte öğrencilerin akademik danışmanları ile sürekli iletişim halinde olması önerildi.