Türkiye’nin en batı ucunda kayıt sevinci.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Merkezi Yerleştirme Sonuçlarına göre Yüksekokulumuzun çeşitli bölümlerini kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başladı. Dış Ticaret Programı’nı kazanan Miray Bölük’ün kayıt işlemleri Yüksekokulumuz Sekreteri Erol Kaymak tarafından yapıldı.

2018 – 2019 Eğitim-Öğretim yılında Yüksekokulumuzun Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı’nı 36, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nı ( Örgün Öğretim) 52, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nı (İkinci Öğretim) 35, İşletme Yönetimi Programı’nı 36, Dış Ticaret Programı’nı 47 öğrenci olmak üzere toplam 206 öğrenci tercih etmiştir. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yüksekokulumuz için belirlediği kontenjanlarda yüzde 100 doluluk oranına ulaşılmıştır.

Okulumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder yeni Eğitim-Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını dileriz.