Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Yılın ilk Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Yılın ilk Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nda 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk Akademik Kurul Toplantısı 5 Eylül Çarşamba günü öğretim elemanlarının katımıyla Yüksekokulumuz Seminer Salonu’nda yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil’in başkanlığında yapılan toplantıda 2018 – 2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı ders dağılımları, gerçekleştirilecek eğitim - öğretim uygulamaları, Kalite Yönetimi Stratejik Planı, ders dışı sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeye yönelik yapılan aktiviteler başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil Akademik Kurul Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada “Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nın (TÜMA) raporuna göre Devlet Üniversitelerinin Genel Memnuniyet Sıralaması’nda üniversitemiz bu yıl 16’ncı sıraya yükseldi. Üniversitemizin tüm birimleri ve bu birimlerde görev yapan tüm akademik ve idari personel bu başarının daha da geliştirilmesi için elinden geleni yapmalıdır” dedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2018 yerleştirme sonuçlarına göre yüksekokulumuz programlarını tercih edenlerin oranının yüzde 100’e ulaştığına dikkat çeken Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Erkan Bil, “ Bu başarı bizlere yeni görevler ve yeni sorumluluklar yüklemiştir. Tüm öğretim elemanlarımız, yüksekokulumuzun başarı grafiğini daha da yükseltmek ve öğrenci memnuniyetini daha da geliştirmek için yeni görevler üstlenmeli ve fedakarca çalışmaya devam etmelidir” diye konuştu.

Akademik kurul toplantısının ardından Yüksekokulun idari personeliyle de bir araya gelen Yüksekokul Müdürü Erkan Bil, idari personel tarafından yürütülen işlemler ve bunların sonuçları hakkında bilgi aldı.

Her iki toplantı, 2018 – 2019 Akademik Yılının başta öğrenciler olmak üzere, tüm yüksekokul çalışanları için hayırlı uğurlu olmasını dileyen konuşmalarla sona erdi.