Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Yılın son etkinliği "Öykülerle Komedi"

Yılın son etkinliği

Öykülerle Komedi

Gökçeada Meslek Yüksekokulu (GMYO), Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (GUBY), Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu ve ‘Genç Liderler’ öğrenci topluluğu tarafından 25 Mayıs Cuma günü sahnelenen ‘Öykülerle Komedi’ adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Yönetmenliğini Orhan Gediz ve Umutcan Deniz İlyasoğlu’nun yaptığı, Şevket Sefa ve Leyla Kurtuluş’un Yönetmen Yardımcısı olarak görev aldığı oyun etkili oyuncu kadrosuyla da dikkatlerini üzerine topladı. Orhan Gediz, Umutcan Deniz İlyasoğlu, Şevkat Sefa, Leyla Kurtuluş, Batuhan Yılmaz, Zilan Gündoğdu ve Dilay Özcan’ın oyundaki performansları seyircilerden büyük alkış topladı.

Oyunun müziklerinde ise kalabalık bir kadro görev yaptı. Daha önce de birçok konserde izleyicilerin karşısına çıkan Mert Kaplan, Işık Pala, Ecem Özcan, Furkan Yüksel, Oğuz Kartal ve Orhan Mutlu’nun müzikleriyle coşkulu ve eğlenceli bir atmosfere dönüşen oyunun sahne amirliğini ise Batuhan Akcan üstlendi.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salonunda sahnelenen ve bol bol kahkahaların yükselmesine neden olan yılın bu son etkinliği izleyicilerden de büyük alkış aldı.