2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEK DERS SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDA GÖSTERİLEN TARİHLER ARASINDA YAPILACAKTIR;

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 13 No’lu derslikte (Gökçeada Yerleşkesi)

Dış Ticaret ile İşletme Yönetimi Programı 215 No’lu derslikte (Gelibolu Yerleşkesi)

Son Başvuru Tarihi Sınav Tarihi Sınav Saati
08.07.2024 10.07.2024 13.00

SINAVLARA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1. Dört yarıyılda alması gereken tüm dersleri almış, devamsızlıktan kalmamış ve mezun olabilmesi için tek dersi kalmış öğrenciler.

2. Not ortalaması 2.00'ın altında olup, mezun olamayan öğrencilerimiz not yükseltmek için şartlı (DD-DC) derslerden bir tanesini seçip not yükselterek mezun olmak için tek ders sınavına başvurabilirler.

ÖNEMLİ NOT

Bu sınava öğrencilerin girebilmeleri için sınavın yapılacağı dönemde kayıt yenilemeleri gerekliliklerini yerine getirmiş olmaları gerekir. Tek ders sınavlara başvurmak için aşağidaki dilekçenin doldurularak kargo yada elden Gökçeada Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine belirtilen tarihlere kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Kargoda yaşanacak gecikmelerden öğrenci kendi sorumlu olacaktır.

BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDEDİR. AYRICA YAZILI BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Ekler

Tek Ders Sınav Dilekçesi.pdf