Eğitim Semineri

Çanakkale Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü'nün ilgi yazısında; siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi, maddi manevi zararın en aza indirilmesi, farkındalık ve bilinçlendirme amacıyla çeşitli faaliyetler yapılması, hedefe uygun içerikler üretilmesi ve eğitimler düzenlenmesi amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nce oluşturulan “SİBERAY Programı” çerçevesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca NARKOREHBER projesine istinaden, uyuşturucu suçlarına yönelik farkındalıklarını artırarak bilinçlenmeleri sağlamak, uyuşturucu ile mücadelede toplumun desteğini sağlamak ve polis ve vatandaş ilişkilerini güçlendirmek amacıyla 01 Mart 2024 tarihinde saat:13.00'da 6 Nolu derslikte seminer düzenlenektir.

Öğrencilerimizin katılım sağlanması önemle rica olunur.