YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Dış Ticaret Bölümü (Dış Ticaret Programı) ile Yönetim ve Organizasyon Bölümü (İşletme Yönetimi Programı) Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu'nda eğitimlerini göreceğinden dolayı öğrencilerimiz barınmaları için; apart, yurt, pansiyon vb. yerleri Gelibolu'dan tutmaları gerekmektedir.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü (Halkla İlişkiler ve Tanıtımı Programı) ile Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü (Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda eğitimlerini göreceğinden dolayı öğrencilerimiz barınmaları için; apart, yurt, pansiyon, KYK  vb. yerleri Gökçeada'dan tutmaları gerekmektedir.

İsteğe bağlı hazırlık (İngilizce) okumak isteyen öğrencilerimiz Terzioğlu Yerleşkesi, Yabancı Diller Yüksekokulu'nda eğitimlerini göreceğinden dolayı öğrencilerimiz barınmaları için; apart, yurt, pansiyon vb. yerleri Çanakkale'den tutmaları gerekmektedir.