Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencilerinden Kefalos Sahili'nde Çöp Toplama ve Sörf Gezisi

Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri 7 Mayıs 2024 tarihinde Halkla İlişkiler Uygulamaları ve Örnek Olaylar dersi kapsamında çevre ve sosyal sorumluluklarına odaklanarak Kefalos Sahili'nde bir etkinlik gerçekleştirdi. Gökçeada Belediyesi katkılarıyla ve Öğr. Gör. Ayşe Bozdağ Ateş danışmanlığında düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler, sahil boyunca atılmış olan çöpleri topladı ve plajın doğal güzelliğini tekrar kazandırmak için çalıştı. Etkinlikle, çevre bilincinin önemine dikkat çekerken, turizm sezonunda Gökçeada’nın tanıtımı anlamında daha temiz bir çevre bırakma kararlılığını da ortaya koydu.

Etkinlik sonrasında öğrenciler, temizledikleri sahilde hazırladıkları yiyecekler ve keyifli sohbetlerle çevre bilincini eğlenceli bir şekilde pekiştirdiler. Halkla İlişkiler öğrencilerinin Kefalos Sahili'nde gerçekleştirdiği bu çevre dostu etkinlik, sadece bir temizlik çalışması değil, aynı zamanda çevre bilincinin ve sosyal sorumluluğun bir ifadesi oldu.

Sahil temizliği ve dinlenmenin ardından öğrenciler, sörf alanlarından Kefalos Sörf Eğitim Oteli’ni ziyaret etti. Burada, deniz sporlarıyla ve sörf eğitimiyle ilgili bilgiler aldılar. Uzmanlar, çevrenin korunması için bilinçli ve sorumlu tutumları dolayısıyla öğrencilere teşekkür ettiler.