Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencileri Yaşlıları Mutlu Etti

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri 1 Mayıs 2024 tarihinde "Halkla İlişkiler Uygulamaları" ve "Örnek Olaylar" dersi kapsamında gerçekleştirdikleri "Yaşlılara Saygı" etkinliğinde Gökçeada’da yaşayan büyüklerini ziyaret ettiler.

Duyarlı öğrenciler ders kapsamında yaptıkları çalışmada toplumla etkileşimlerini artırmak ve yaşlıları unutulmaz bir deneyimle buluşturmak amacıyla bir araya geldi ve hediyeler hazırladılar. Gökçeada Meslek Yükseokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülay Keskin, Öğr. Gör. Ayşe Bozdağ Ateş ve beraberindeki öğrenci grupları, toplum içerisinde yalnız olmadıklarını hissettirmek,  onların hayat hikayelerini dinleyerek deneyimlerinden ilham almak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini, samimi sohbetlerin ve gülümsemenin iyi hissettirdiğini belirttiler.