Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri 17-20 Aralık 2025 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 22. Uluslararası TAŞFED Gastronomi Festivali kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda üniversitemizi başarıyla temsil etti.
Üniversite düzeyinde düzenlenen yarışmalarda, ana yemek kategorisinde yarışan Emine Elçin Uğur ile makarna tabağı kategorisinde yarışan Merve Güvercin, sergiledikleri başarılı performans sonucunda altın madalya kazandı.
Elde edilen bu başarı, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve uygulama becerilerini uluslararası düzeyde sergilemeleri açısından önem taşımaktadır.
Başta Gökçeada Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Coşkun KAYABALI, öğrencilerimizi hazırlayan Öğr. Gör. Ayşen KÖSEOĞLU ve Öğr. Gör. Yağmur Su KOCABAŞ GÜNEŞHAN ve altın madalya kazanan öğrencilerimiz Merve GÜVERCİN ve Emine Elçin UĞUR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.