Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay’dan Ziyaret

Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Baki Usta, kurum ziyaretleri kapsamında 30 Nisan 2024 tarihinde yüksekokulumuzu ziyaret etti. Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Arslan'ın makamında başlayan ziyaret, birimlerin akademik personeliyle birlikte yapılan toplantıyla devam etti.

Dış paydaş ilişkilerinin yürütülmesi kapsamında gerçekleşen toplantıda Başkan Atalay, uzun yıllardır yüksekokullarla süren ilişkilerinin neticesinde kurumları yakından tanıma fırsatı bulduğunu ve tüm sorunları çözüm odaklı bir yaklaşımla çözme girişimlerini ifade etti. Gökçeada’nın yükselen bir değer olarak gündemde olduğuna değinen Atalay, problemlerin çözümünde akademik bakış açısının önemine vurgu yaptı. Gökçeada paydaşları olarak üniversite-yerel yönetim işbirliğinin sürdürülmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda bir araya gelinmesi kararı ile toplantı sona erdi.