Gökçeada Dış Paydaş Toplantısı

Gökçeada Meslek Yüksekokulu ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Dış Paydaş Toplantısı 19 Mart 2024 Salı günü, Yüksekokul müdürleri Dr. Öğr. Üyesi Gülay Keskin ve Dr. Öğr. Üyesi Hande Kandur Aslan başkanlığında düzenlendi.

ÇOMÜ İç Kalite Güvencesi Sistemi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda, önceki toplantıda yapılan çalışmalar paylaşılarak, üniversitemizde sektör- sanayi işbirliği konusunda yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Üniversitemizin işyeri eğitimleri çerçevesinde 3+1 ve 7+1 eğitim sistemine geçmesi ile öğrencilere staj olanağı sağlayacak işletmeler konusunda öneriler ele alındı. Sektör temsilcilerine katılımları ve görüşleri ile kalite güvence sistemimize katkıda bulundukları için teşekkür ederiz.