Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı

Eğitim - öğretim ve bilimsel faaliyetler artacak, kamu ve özel sektörle işbirliği güçlenecek.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim yılının ilk Akademik Kurul Toplantısı 23 Eylül 2019 Pazartesi günü Yüksekokulumuz kütüphanesinde yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Erkan Bil’in başkanlık ettiği toplantıya, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama ve Reklamcılık, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri ve Dış Ticaret Bölüm Başkanları ile eğitim - öğretimde görevlendirilmiş bulunan öğretim elemanları katıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Erkan Bil Akademik Kurul Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada “ Gökçeada Meslek Yüksekokulu, üniversitemiz meslek yüksekokulları içinde en çok tercih edilen, kesin kayıt doluluk oranının en yüksek olduğu yüksekokullardan biridir. Tüm öğretim elemanlarımız, okulumuzun eğitim - öğretim ve araştırma kapasitesinin rasyonel şekilde kullanılmasında ve geliştirilmesinde sorumluluk üstlenmelidir” dedi.

Kaliteli eğitim ve öğretim faaliyetleri sunmak dışında öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi için büyük çaba harcadıklarını belirten Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Erkan Bil, “Tüm paydaşlar ile ilişkilerin geliştirilmesi için çalışıyoruz. Kamu kurum ve kuruşları ile ortak faaliyetler yürütüyoruz. Eğitimle ilgili tüm gelişmeleri takip ediyor, çalışmaların daha verimli yürütülmesi için faaliyetlerde bulunuyoruz” diye konuştu.