Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Gökçeada Meslek Yüksekokulu 2022 yılı dönem sonu Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Okhan Akdur ve Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tanju Güdük ve Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademik personelinin de katılımıyla 26 Temmuz 2022 tarihinde Yüksekokul toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokul fuaye alanında “15 Temmuz'da Yaşananlar” sergisini ziyaretin ardından akademik kurulda yıl sonu  raporları, bilimsel çalışmalar ve projeler hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Toplantı Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT’ın konuşmaları sonrasında akademik personelle eğitim öğretim ve akademik değerlendirmeler konusundaki sohbetle sona erdi.