Gökçeada Meslek Yüksekokulu Kalite Komisyonu Toplantısı.

Kalite Güvencesi kapsamında yapılması gerekenler ve giderilmesi gereken eksikliklerle ilgili olarak Kalite Komisyonu ve Birim Sorumlularının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Kalite Komisyonu Üyeleri hazırladığı durum raporunu değerlendirdi. Toplantı sonunda mevcut eksikliklerin giderilmesi kararlaştırıldı ve yapılması gerekenler sorumlulara tebliğ edildi.

Toplantı Tutanağı Örneği:

T.C.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

GÖKÇEADA MESLEK YÜKSEKOKULU

Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü ve Komisyonu Toplantı Tutanağı

Toplantı No: 2021-2022/01

Toplantı Tarihi: 24.09.2021

Toplantı Saati: 13:00

Toplantı Başkanı: Öğr. Gör. Tanju GÜDÜK

Toplantıda Görüşülen Gündem Maddeleri:

1. Üniversitemizin uluslararası geçerliliğe sahip “Kurumsal Akreditasyon” elde etme, “Araştırma Üniversitesi Aday Adayı” olma ve YÖKAK “Kalite Güvence” süreçlerinin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için görev dağılımı.

2-Yapılacak olan kalite çalışmalarında hangi analizlerden faydalanılacağı ve öncelik sırasının nasıl olacağı.

3-Kalite çalışmaları kapsamında Akademik ve idari personele verilecek olan eğitimlerin belirlenmesi ve izlenecek yolun belirlenmesi.

Öğr. Gör. Tanju GÜDÜK (Başkan)

Öğr. Gör. Dr. Gülay KESKİN (Üye)

Öğr. Gör. Fuat KIPIRTI (Üye)

Dr. Öğr. Üyesi Filiz MUTLU YILDIRIM (Üye)