Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Gökçeada’da anlamlı buluşma.

Gökçeada’da anlamlı buluşma

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan Mustafa Burak Uludağ, Gökçeada Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek burada bir araya geldiği öğrencilere deneyimlerini anlattı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Dış Ticaret Programı’nı başarıyla tamamlayarak 2010 – 2011 Akademik Yılında mezun olduktan sonra iş hayatına atılan ve çeşitli işletmelerde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurarak önemli başarılara imza atan Mustafa Uludağ iş hayatında edindiği deneyimleri öğrencilerle paylaştı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nda 5 Nisan Cuma günü Dış Ticaret ve İşletme Programı’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Mustafa Burak Uludağ mezun olduktan sonra yaşadığı süreci anlatarak, nasıl bir kariyer planlaması yapmaları gerektiğini anlattı.

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nda iyi bir eğitim gördüğünü belirten Mustafa Burak Uludağ, “Buraya gelerek beni iş hayatıma hazırlayan eğitim kurumuna ve hocalarıma olan vefa borcumu ödemek istedim.” dedi.

Öğrencilerimize çok yararlı bilgiler veren ve staj konusunda yol gösterici önerilerde bulunan Mustafa Burak Uludağ’a, öğrencilerimizi motive edici ve yönlendirici bu çabalarından dolayı teşekkür eder, iş hayatında başarılar dileriz.


 

Mustafa Burak Uludağ kimdir?

Gökçeada Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Ve Avrupa Birliği bölümünden 2010 – 2011 Eğitim-Öğretim döneminde muzun oldu. Mezuniyetimden sonra lisans eğitimine Anadolu üniversitesinden devam edip gümrük müşavirliğinde ilk kariyer adımımı attı. Bir süre gümrük müşavirliğinde çalıştıktan sonra Tayvan’ın Takım tezgahları sektöründeki söz sahibi firmalarından olan JOHNFORD firmasının Türkiye mümessilinde ithalat sorumlusu olarak işe başladı. Güney Kore menşeili DMC firmasının Türkiye’de bayilik sisteminden vazgeçip kendi ofisini açmasından sonra görevine İthalat Müdürü olarak devam etti. Asker vazifesi tamamladıktan sonra kariyerine Güney Kore menşeili HYUNDAI – WIA firmasının Türkiye mümessilinde Satış destek Uzmanı olarak devam etti. Yaklaşık bir sene önce görevinden ayrılıp arkadaşıyla birlikte kendi firmamızı kurdu. Halen “ Çin Makine Endüstrisinde en iyi 100 işletme “ ünvanına sahip BEIJING JINGDIAO firmasının mümessilliğini yapmaktadır.