Meydani Pastanelerinin İşletmecisi Gökçeadalı İş İnsanı Ergin Çelik Kariyer Öyküsü ile Öğrencilerimizle Buluştu.

Meydani Pastanelerinin İşletmecisi Gökçeadalı İş İnsanı Ergin Çelik Kariyer Öyküsü ile Öğrencilerimizle Buluştu.

27.12.2022 tarihinde Gökçeada Meslek Yüksekokulunda Kariyer Planlama dersi kapsamında gerçekleştirilen kariyer öykülerinin bu haftaki konuğu Meydani Pastahanelerinin İşletmecisi Gökçeadalı İş İnsanı Ergin Çelik oldu. Kariyer öyküsünü öğrencilerimizle paylaşan Ergin Çelik, öğrencilerimize iş yaşamındaki tacrübelerini aktarıp, dikkat edilmesi gereken konuları anlatarak önemli öğütlerde bulundu.

Hibrit olarak gerçekleştirilen etkinliğe Gökçeada Yerleşkesinde öğrenim gören Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programları öğrencilerimiz yüzyüze, Gelibolu Yerleşkesinde öğrenim gören İşletme Yönetimi ile Dış Ticaret Programları öğrencilerimiz online olarak katılım sağladı.