Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

Yılın ilk Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Yılın ilk Akademik Kurul toplantısı yapıldı

Gökçeada Meslek Yüksekokulu’nda yılın ilk Akademik Kurul Toplantısı 9 Ocak 2019 Salı günü öğretim elemanlarının katımıyla Yüksekokulumuz kütüphanesinde yapıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirilmesini yapmak, kurum için bilimsel denetimin etkinliğini sağlamak ve bu konularda görüş bildirmek amacıyla düzenlenen toplantıya Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Erkan Bil, bölüm başkanları ve öğretim görevlileri katıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı hedeflerinin gerçekleşme sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda gerçekleştirilecek eğitim-öğretim uygulamaları, Kalite Yönetimi Stratejik Planı, ders dışı sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeye yönelik yapılan aktiviteler başta olmak üzere çeşitli konular görüşüldü.

Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Erkan Bil Akademik Kurul Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada “Eğitim-Öğretim ve araştırma konuları başta olmak üzere tüm bilimsel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi için eldeki tüm imkânların değerlendirildiği bir akademik ortam yaratmak zorundayız. Tüm bölüm başkanları ve öğretim elemanlarımızın bilgi ve yeteneklerini bu yönde kullanmaları en büyük hedefimiz olmalıdır” dedi.

Akademik kurul toplantısının ardından Yüksekokulun idari personeliyle de bir araya gelen Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Erkan Bil, idari personel tarafından yürütülen işlemler ve bunların sonuçları hakkında bilgi aldı.