Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Meslek Yüksekokulu

İç Kontrol

İç Kontrol Standartları ve Raporları

Kurum İçi Değerlendirme Raporu

 

Birim İç Kontrol Güvence Beyanı (Harcama Yetkilisi) Birim İç Kontrol Güvence Beyanı (2023)
Birim İç Kontrol Güvence Beyanı (2022)
Birim İç Kontrol Güvence Beyanı (2021)
Birim İç Kontrol Güvence Beyanı (2020)
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
İç Kontrol Bilgilendirme Broşürü
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
İç Kontrol Standartları Eylem Planı
Gökçeada MYO Kurum İçi Değerlendirme Raporları Gökçeada MYO Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) 2023
Gökçeada MYO Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) 2022
Gökçeada MYO Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) 2021
Gökçeada MYO Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) 2020
Gökçeada MYO Birim İç Değerlendirme Kontrol Raporları KİDR Değerlendirme Raporu 2023
KİDR Değerlendirme Raporu 2022
KİDR Değerlendirme Raporu 2021
KİDR Değerlendirme Raporu 2020
KİDR Değerlendirilmesi Yönetici Özeti (2023)
KİDR Değerlendirilmesi Yönetici Özeti (2022)
GMYO İç Değerlendirme Raporu 2020
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketi
İş Akış Şemaları 
Hizmet Envanteri
Hizmet Standartları
Görev Tanımları
Birim Bütçe Analizi
Birim Risk Değerlendirme Raporu
Akademik Performans
Gökçeada MYO Faaliyet Raporları Gökçeada MYO Faaliyet Raporu Sunuş
2024
2023
2022
2021
2020
Özdeğerlendirme Raporları (2023)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü 

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Özdeğerlendirme Raporları (2022)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü 

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Özdeğerlendirme Raporları (2021)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Özdeğerlendirme Raporları (2020)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Özdeğerlendirme Raporları (2019)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

ÖDR Değerlendirme Raporları (2023)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

ÖDR Değerlendirme Raporları (2022)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

ÖDR Değerlendirme Raporları (2021)

Yönetim Ve Organizasyon Bölümü

İşletme Yönetimi Programı

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü

Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Programı

Dış Ticaret Bölümü

Dış Ticaret Programı

Birim Özdeğerlendirme Sonuç Raporları

ÖDR Sonuç Raporu (Yönetici Özeti 2023)
ÖDR Sonuç Raporu (Yönetici Özeti 2022)
ÖDR Sonuç Raporu (Yönetici Özeti 2021)

Ekler

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İç Kontrol Bilgilendirme Broşürü.pdf